Levering aan huis

Gratis levering bij Apotheekteam

Gratis levering aan huis

Je bestelling aan huis leveren? Dat kan als je binnen de zone met postcode 9052 Zwijnaarde woont. Zodra je bestelling verwerkt is geven we een seintje.

Hoe werkt het?

  • Levering aan huis voor inwoners van Zwijnaarde. Deze dienst is Gratis voor patiënten die in de onmogelijkheid zijn om zelf hun medicatie in de apotheek te halen. Apotheekteam kan je geneesmiddelen, zowel voorgeschreven als voorschriftvrije medische hulpmiddelen – op afspraak – aan huis bezorgen. De apotheker vervult hiermee een maatschappelijke behoefte, zonder afbreuk te doen aan zijn essentiële rol als zorgverstrekker in de eerste lijn. De zorgrelatie met de patiënt blijft behouden en wordt versterkt.
  • Ophalen in de apotheek: Alle medicatie zowel voorschriftvije als voorgeschreven dienen in de apotheek opgehaald te worden. Zo zal de patiënt voor zijn geneesmiddelengebruik kunnen rekenen op het advies van en de opvolging door zijn apotheker. Indien gewenst volgen we je ook als huisapotheker
  • Levering zorgproducten*: Zorgproducten en dermo-cosmetische producten leveren we bij je thuis of op je werkplek. Deze dienst is Gratis voor bedragen boven 39,00 €. Anders vragen we een bijdrage van 6,20€. Deze service geven we enkel voor leveringen in gebied met postcode 9052 Zwijnaarde. Zodra je een bestelling klaar is voor levering ontvang je dan een seintje.

* Niet mogelijk voor voorschriftplichtige geneesmiddelen.

Bestel hier